Hej Alla medlemmar och blivande sådana i Trosabygdens Trädgårdssällskap!

Det är redan dags att planera för nästa års trädgårdsprogram så att vi kan boka in intressanta föredrag och besök i spännande trädgårdar/parker. Ni är därför mycket välkomna till ett öppet idé-möte på Nora Trädgård måndag den 12 juni kl 18:30.

Men era önskemål och tips inför nästa års program är också välkomna till oss i styrelsen via andra kanaler såsom e-post: marianne.cederwall@gmail.com eller via Facebook där ni finner oss under namnet: Trosabygdens Trädgårdssällskap.

Så kom till vårt öppna möte eller hör av er till oss snarast möjligt om ni har tankar om vad vi ska hitta på! Vi måste vara ute i god tid för att boka in spännande föreläsare/utflyktsmål.

Hoppas vi ses eller hörs!

Styrelsen i Trosabygdens Trädgårdssällskap genom Programansvarig Gunilla Wretlind Sörenson.