2019-05-18 kl 11.00 ”Trädgårdsbesök  hos Håkan Stenström, Sköldinge”

Vid vårt förra besök hos Håkan i augusti 2018, fick vi en inbjudan att              komma tillbaka till våren då hans trädgård har många rhododendon och magnolior,  och dessutom har en rik blomning av lökväxter. Tillsammans med de kontraster som utsökt placerade stenar och stenläggning kan erbjuda kunde vi föreställa oss en väldigt vacker vårträdgård, så vi bestämde oss för ytterligare ett besök.

Lördagen den 18 maj kl 11:00

Först ut är ett återbesök hos Håkan Stenström i Sköldinge utanför Katrineholm. Vi ville gärna återse Håkans trädgård när vi såg de fina magnoliaträd och rhododendron som fanns i trädgården när vi besökte den i augusti förra året.

Nu vill vi se dem i full blom tillsammans med andra vårblommande lökväxter och hoppas att klimatet är med oss. Då trädgården också har en väldigt vacker grundstruktur med utsökt placerade stenar och stenläggning tillsammans med strama häckar förväntar vi oss en lika fantastisk upplevelse som när vi var där förra året.

Vi samlas för samåkning på parkeringen mittemot Ica Trossen i Trosa kl 9:15 eller i norra ändan av parkeringen vid Vagnhärads Järnvägsstation kl 9:30.

Ta med picknick att äta i trädgården. Det är ca 7,5 mil till Håkans trädgård.

Samling för samåkning, ca 7,5 mil, på parkeringen mittemot ICA Trossen i Trosa kl 09.15, eller på norra änden av parkeringen vid Vagnhärads Station kl 09.30.  – Ta med picknick!