2019-08-22 kl 18.30 ”Skärholmens Perennpark” Trädgårdsarkitekt Pia Hedenblad guidar oss

Pia visar oss rikedomen i Skärholmens Perennpark en kväll i augusti då speciellt  de många prydnadsgräsen kommer till sin rätt. Parken är designad av Piet Oudolf, en av världens mest inflytelserika trädgårdsdesigners. Den beställdes av Svenska Bostäder som äger området och bostadshusen runt parken. Piet har bl a skapat High Line Park i New York och Drömparken I Enköping. Parken invigdes 2012 och har sedan dess varit till glädje för såväl boende i områden som för trädgårdsintresserade besökare från både när och fjärran. Se www.hedenbladstradgard.com!

Samling för samåkning på parkeringen mittemot ICA Trossen kl 17.30, eller på norra änden av parkeringen vid Vagnhärads Station kl 17.45. Ta med kaffekorg!