Medlemskväll

2023-03-27 | Okategoriserade, Tidigare aktivitet

Söndagkväll den 26 mars var ganska blåsig och det hade kommit snö – igen! När man längtar som mest efter sol och värme kan det vara skönt att träffa andra trädgårdsfantaster för att åtminstone få prata om vår; fröer man sått eller planerar så; sätta fart på dahliaknölarna; vilka potatissorter man ska köpa; fåglarna och var ska dom bo.

Det var precis vad vi gjorde – vi träffades i Pensionärernas hus och bjöds på go´fika, träffade vänner och fick lyssna till ett trevligt föredrag om bland annat fåglar och fågelholkar. Vår nye ordförande, Anders Filipsson, presenterade sig och delade med sig av sitt vetande om fåglar, hur dom vill bo och hur vi på bästa sätt kan underlätta för dom att vilja stanna i våra trädgårdar.

Tack för en mycket trevlig kväll! Medlemskvällar är något vi ska försöka återkomma till. De närvarande kom med många bra tips på teman och föreläsare. Håll utkik så du inte missar en trevlig kväll med trädgårdsvänner – såväl nya som gamla.