Vårmarknad

2024-07-01 | Tidigare aktivitet

         

Vårmarknad lördag 25 maj

Trosas första vårmarknad på Garvaregården blev en fantastiskt fin dag, med varmt (kanske lite för varmt) väder, många förväntansfulla utställare och en glad och köpsugen publik. Bergs gård såg till att det fanns korv, kaffe och fantastiskt goda bakverk 🌭☕️🍰 Trosabygdens Trädgårdssällskap sålde mängder av sticklingar av såväl grönt som skönt. En fantastisk dag med många ’knallar’ som erbjöd sina produkter. 

Tack till Hembygdsföreningen med Kerstin i spetsen som fixade bord och allt annat! Tack till Charlotta André, initiativtagare till projekt Odla vardagsmaten, och sist men inte minst tack till Jonas Ivervall – vår bästa näringslivschef på Trosa kommun – som såg till att denna nya marknad kom till stånd! Hoppas att det blir en fortsatt tradition.
Tack alla som kom – hoppas vi ses på nästa års vårmarknad 🌹