Missa inte nästa aktivitet med oss

2019-11-09 Besök hos Wexthuset i Enhörna – Häng med – anmäl dig först

Bildresultat för växthuset enhörna

Lena Ljungquist tar emot oss för att framför allt berätta om hur man kan tillgodose växternas behov av belysning under den mörka årstiden, och visa vad Wexthuset har att erbjuda. Här finns också en rad andra trädgårdsrelaterade produkter som kan vara av intresse.

Häng med –  anmäl dig till ingrid@tapetserarverkstan.org senast 2019-11-05

Vad vill du se och göra nästa år med oss?

Vi har fått in föslag på att se en Japaninspirerad trädgård. Det ska vi ta till oss inför kommande program. Har du någon idé på besök eller intressant föreläsare. Kom den 10 oktober till föreläsningen om “tolv rum och kök”och låt oss höra dina förslag.

Vill du få ett mail inför våra aktiviteter

Lämna din e-postadress till Ingrid Schollander, ingrid@tapetserarverkstan.org .

Tusen trädgårdar 2020

https://www.mynewsdesk.com/se/riksforbundet_svensk_tradgard/news/datum-satt-foer-tusen-traedgaardar-2020-380379

************************************************************************

Trosabygdens Trädgårdssällskap är föreningen för dig om du under trivsamma former vill dela ditt trädgårdsintresse med andra och förbättra dina kunskaper om trädgård och odlande. Vi anlitar spännande föredragshållare, ordnar trädgårdsbesök och kurser och gör intressanta utflykter. Årligen arrangerar vi en sticklingmarknad och inbjuder våra medlemmar att delta i vår sommartävling.

Se Aktuellt program 2019 här till höger. Alla aktiviteter är gratis för medlemmar. Övriga deltagare är välkomna till en kostnad av 100 kr per föredrag eller trädgårdsbesök.

Vi samarbetar med våra systerföreningar i Sörmland, Studiefrämjandet i Trosa och med biblioteken i Trosa och Vagnhärad och ingår i Riksförbundet Svensk Trädgård www.tradgard.org

Numera finns vi också på Facebook: Facebook/Trosabygdens Trädgårdssällskap