Medlemskväll våren 2023

av | 2023-03-09 | Aktuellt

 

Medlemskväll!

 

Söndag 26 mars, kl 18-20, Pensionärernas hus, Smäckbrogatan 27, Trosa

Istället för den årliga informationsträffen vi tidigare anordnat för nya medlemmar, tänkte vi hålla informationsträffar / medlemskvällar för alla medlemmar som vill komma. En kväll då det ges tillfälle för information av varjehanda slag, fånga upp idéer och förslag från medlemmarna, träffas och prata odling, fika och lära känna varandra.

Vår nya ordförande, Anders Filipsson, kommer bl a att prata lite om fåglar och vilka fantastiska medhjälpare dom är i våra trädgårdar, och hur vi kan underlätta för dom att trivas och vilja stanna kvar.

Har du nåt du undrar över, eller vill efterlysa något ämne som vi kan diskutera, alternativ bjuda in nån gästföreläsare. Du kanske själv har nåt du vill informera oss andra om – hör av dig!  Skicka mail till vår epost-adress info@trosatradgard.se, eller ring/maila nån i styrelsen. Kontaktlista finns här på hemsidan.

 

Välkomna!