Trädgårdsvisning i Vagnhärad

2023-07-01 | Tidigare aktivitet

     

Trädgårdssällskapet har varit på utflykt igen!

Det var en fantastisk dag i slutet av juni, med strålande sol, och kanske några grader för varmt. Vi var ett gäng på 25 personer från föreningen som besökte Ann och Göran Andersson i Vagnhärad, som välvilligt hade öppnat upp sin trädgård för oss.

En relativt liten tomt, som man lyckats förvandla till en riktig oas, med mängder av intressanta rabatter, gångstigar, växthus, sittplatser både ute och under tak. Efter kunnig guidning av den uppsjö med träd och växter som fanns här, bänkade vi oss på (samtliga) uteplatser och försågs med läskande dryck och tilltugg.

Det var en trött men mycket inspirerad och nöjd skara trädgårdsälskare som for hem – måhända för att förverkliga några av alla idéer som presenterats för oss under dagen.

Tack Ann & Göran för en mycket trevlig dag!