Lokalt odlat i Trosa

av | 2022-09-26 | Aktuellt, Okategoriserade

Söndagen den 9 oktober, kl 10-12

Idag besöker vi Johanna Blom i hennes nystartade företag ’Lokalt odlat’ som finns i Nero-center, Nya Industrigatan i Vagnhärad. Johanna odlar och säljer kryddor, sallat, mikrogrönt, m m, som framställs i ett hydroponiskt system. Hon berättar om sin odlingsverksamhet och även om alla andra lokalt tillverkade produkter som säljs i butiken. Utöver grönsaker finns här handgjorda tvålar, bivaxdukar (används istället för plaster), honung, juice, oljor, ägg, keramik, m m.

Trädgårdsmästare Natalia Nunez, som bedriver snittblomsodling i sitt företag ’Den goda floran’ utanför Gnesta, kommer också att delta under dagen. Hon kommer att visa och berätta om ekologiskt drivna blomsterlökar, och förhoppningsvis ha en del sorter till försäljning. Medverkar ofta vid marknader o dyl, och det finns säkert flera av oss som stött på henne tidigare i dessa sammanhang.

Köplusten kan bli stor denna dag!

Begränsat utrymme så gärna anmälan senast 2022-10-04 till info@trosatradgard.se.

Om du behöver lifta med någon så anmäl det så parar vi ihop bilar och folk!

Välkomna!